2009-09-02

Wakena beb !

tag Dari Che Fathiah aka kekupukertas :) ..makasyeh...

1. Nama-nama timangan anda
Am , mimi , adek

2. Anda seorang yang??
happy go Lucky !

3. Insan teristimewa
family !

4. Lagu kesukaan anda lagu?
buat masa ni lagu Melda Ahmad - Putus
dan lagu yg kat blog Fathiah tu...taktau apa tajuk..erm... it's like this..lalala

5. Makanan kesukaan anda
masakan Mak dan Cupcake :)

6. Sikap yang buatkan anda stresss
erm.. apa yeak..? stress tgk orang tak jugak.. cuma kadang2 tu heran..
hahaha.. maksudnya , heran pesal org tu ber peel cam 'hidung tinggi'
oran gsabah bilang..tembirang eh!

7. Warna kesukaan??
black aka hitaM
dan putih

8. Tag 6 rakan anda
err... setakat ni ...pass dulu lah.. hehehe

11 comments pada :“ Wakena beb ! ”

spe sebenarnye Melda Ahmad itu???kihkih..

terubuk-tak kenal gak , dapat ni pun dari blog kwn..cambest lagu melda tu

hoho~

aku suka warna hitam dan putih gak~

Ihiks~

kinda siok pula ni tagged...tagged myself la..huhu ^_^ have anice day AM ^_^

aku tak ske black. aku ske hitam. :)

tembirang yek..kalau kat johor temberang tuh menipuk..huhu

Zara~kak Zara, cuba bg pop up, ingatkan tukar kat skrip , rupanya kat setting yg nak tukar... hahaha.. tak suka putih..suka white...:)

BeLLe~thanx Belle , tagged diri sendiri ni.. hehehe, have a nice day 2 u 2... keep on smiling (~_^)

Yuki~samalah kita Cik Yuki , en.black tu ganas sgt, en.hitam ada ciri pakwe idaman...:)

Small Magician~sama lah maksudnya , temberang = menipu / berlagak... nak buat magic mcm Cris angel tu ? mindfreak...superb